Verhuur kerk

De kerk van de Evangelisch-Lutherse Gemeente Ede is gelegen nabij het centrum van Ede. Het kerkje heeft een intieme uitstraling, doet romantisch aan en heeft een goede akoestiek. De kerk is goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer.

Bij binnenkomst in de kerk loopt u door het portaal naar binnen. De kerk is in het middenschip voorzien van stoelen. In de zijbeuken staan kerkbanken. Er is plaats voor maximaal 220 personen. De kerk beschikt over één toilet. Op de oprit is plaats voor twee auto's. Overige parkeergelegenheid vindt u in de omgeving, zowel betaald als onbetaald. 

De kerk wordt met regelmaat gebruikt voor trouwerijen, begrafenissen, uitvoeringen van koren of concerten. De meeste aanvragen voor verhuur worden gehonoreerd, maar wel na een gesprek met de contactpersoon. In dit gesprek wordt gekeken naar de beschikbaarheid van de kerk, de bedoeling van de huurders en het huurreglement. De gemaakte afspraken worden op papier gezet en de huurder krijgt deze ter bevestiging (in tweevoud) thuisgestuurd. 1 exemplaar moet (in antwoord envelop) retour gestuurd worden waarna de reservering definitief is

De standaard huurprijs bedraagt € 300,- voor een tijdsduur van 2,5 uur. Indien gewenst kan men per half uur bijboeken. Tijdens het daadwerkelijke gebruik van de kerk is de contactpersoon uw gastheer. 

Als u informatie wilt inwinnen over het huren van de kerk, kunt u contact opnemen met de contactpersoon.

 

Contactpersoon verhuur kerk:

Cees Kwint
telefoon: 0318-639286 
mobiel: 06-36104317

terug