Predikant

Lieke van Zanden (1961) groeide op met de liederen van Willem Barnard, Tom Naastepad en Jan Wit. De bijbelse theologie die in hun werk besloten ligt, herkende zij later als student aan de Universiteit van Amsterdam. K.H. Miskotte bracht haar bij de vraag op welke manier bijbel en cultuur met elkaar te maken hebben. 

Cantor-organist

Gonny van der Maten is haar hele leven al geboeid door het orgel, de menselijke stem en combinaties daarvan. Beroepsmatig heeft dat geresulteerd in activiteiten als concertorganist, cantor-organist, dirigent en docent. Ook componeert zij en draagt zij teksten voor.
 

Kerkenraad

De kerkenraad is het bestuur van de gemeente. De leden van de kerkenraad worden met instemming van de gemeente voor vier jaar in het ambt bevestigd.  Als u iemand van de kerkenraad wilt bereiken, kunt u contact opnemen met één van onderstaande personen:

  • Scriba: Daan van Doorne, 06-25005918 (scriba@elg-ede.nl)
  • Predikant: Lieke van Zanden, 0317-843395

Pastoraat

Pastoraat betekent herderlijke zorg, omzien naar elkaar, in vreugde en verdriet. Een luisterend oor bieden, de eenzaamheid verkleinen, betrokkenheid tonen bij ziekte en overlijden, een verbindende schakel zijn tussen gemeenteleden: dat is waar het in het pastoraat om gaat.

Diaconaat

De diaconie is betrokken bij projecten in zowel buitenland als binnenland. Om in de buurt zowel praktische, materiële als financiële hulp te kunnen bieden, werken we samen met andere kerken en verschillende diaconale organisaties in de omgeving van Ede. U kunt uw hulpvraag ook direct aan ons stellen. Contactpersoon voor de diaconie is Els van Rixoort. Zij is bereikbaar via diaconie@elg-ede.nl
 

Beleidsplan

Het nieuwe beleidsplan van de gemeente is klaar. Klik hier voor een samenvatting van het beleidsplan en mocht u het hele beleidsplan willen inzien, dan sturen we die u graag toe. Mail naar: nieuws@elg-ede.nl.
 

Agenda

Vesper

wo 18 mei 2022 om 19:00

Rogate

zo 22 mei 2022 om 10:30

Vesper

wo 25 mei 2022 om 19:00

Oekraïne

Kerk in Actie geeft noodhulp aan Oekraïne. Klik hier voor wat u kunt doen en hoe u kunt geven.
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze wekelijkse nieuwsbrief. Meld je aan via nieuws@elg-ede.nl