Oppas

Elke laatste zondag van de maand en op hoogtijdagen is er oppas voor de kinderen van 0 tot en met 3 jaar in het gemeentecentrum achter de kerk (ingang Maanderweg).
Op de andere zondagen en in de zomervakantie kan er op verzoek oppas geregeld worden. Vanaf vier jaar zijn de kinderen van harte welkom bij de kinderkerk.
 

Kinderkerk

Elke zondag (behalve in de zomervakantie) is er kinderkerk voor de kinderen van vier tot en met twaalf jaar. We beginnen de dienst in de kerk.  Na het zondagsgebed verlaten we de kerk. We nemen het licht van de Paaskaars mee en gaan naar onze ruimte in het gemeentecentrum achter de kerk. Daar luisteren we naar het verhaal, zingen liederen, praten met elkaar, knutselen iets, of doen een spel. Als afsluiting bidden we het ‘Onze Vader’, waarna we elkaar Gods vrede toewensen door middel van een lied.

Tijdens de bloemendienst en de oogstdankdienst is er speciaal aandacht voor de kinderen en hebben zij ook een rol in de eredienst. In de Adventstijd en de 40-dagentijd wordt er een aantal weken aan een project gewerkt.

Tieners

Voor de tieners in de gemeente is er elke eerste zondag van de maand een eigen programma in het gemeentecentrum.