Verhuur gemeentecentrum

 


Verhuur gemeentecentrum
De Evangelisch-Lutherse Gemeente Ede beschikt over een gemeentecentrum voor eigen activiteiten. Op momenten dat het niet bezet is voor eigen gebruik, is het mogelijk het centrum te verhuren aan derden. Te denken valt aan vergaderingen, lezingen, korte cursussen e.d. tot maximaal 70 personen.

Het gemeentecentrum is gelegen nabij station Ede-Centrum en het winkelgebied in het centrum van Ede. Het gemeentecentrum is ook per fiets en auto goed bereikbaar. Parkeergelegenheid vindt u in de omgeving, zowel betaald als onbetaald.

Het centrum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook het aanwezige podium is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard is er ook een invalidentoilet aanwezig.

De keuken beschikt over een 6-pits gasfornuis, een elektrische oven, een koelkast, koffieapparaat voor grote groepen, waterkoker en professionele vaatwasmachine. Indien gewenst kunt u gebruik maken van o.a. serviesgoed, bestek en dienbladen. Er is een bar aanwezig, voorzien van een rolluik. Op het podium zijn een piano, een verplaatsbaar spreekgestoelte en een geluidsinstallatie aanwezig, waar u gebruik van kunt maken. Achter het centrum is een klein terras dat gebruikt kan worden.

Voor informatie stuurt u bij voorkeur een mail met uw vraag en het doel van het gebruik. De contactpersoon neemt dan contact met u op. 

 

Contactpersoon verhuur gemeentecentrum: 

Kees Bleijenberg, emailadres kbleijenberg@gmail.com, telefoon 06-28161767

terug